21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- HelenaveenMichiel Penninx lid Orde van Oranje Nassau

Michiel Penninx lid Orde van Oranje Nassau

Michiel Penninx, Helenaveen, 57 jaar, zet zich vanaf 1996 tot op de dag van vandaag in voor de gemeenschap. Vanaf 1996 tot 2012 maakte hij deel uit van het bestuur van de NCB, dat vanaf 1999 overging in ZLTO.

Hij vertegenwoordigde in dit bestuur de tuinbouwsector. Hij nam het dan ook altijd op voor zijn eigen sector maar nam zeker ook zijn verantwoordelijkheid als bestuurder voor alle sectoren van de landbouw. Als bestuurslid van de NCB, later ZLTO, heeft hij zich voor de volle 100 procent meer dan 15 jaar ingezet voor de belangen van de landbouwsector in Deurne.

Vanaf 2000 tot de dag van vandaag is Michiel Penninx lid van de dorpsraad van Helenaveen. Hij maakte deel uit van de organisatie die leidde tot de titel Groenste Dorp van Nederland en was medeverantwoordelijk voor het Integraal Dorps Ontwikkelings Programma van Helenaveen.

Vanaf de oprichting in 2001 is Michiel voorzitter en grote kartrekker van dorpsservicecentrum De Peelbascule in Helenaveen.

Daarnaast is hij actief in het organiseren van carnavalsactiviteiten in Helenaveen en is hij vanaf 2007 bestuurslid bij voetbalvereniging SV Helenaveen. De eerste jaren als penningmeester en vanaf 2011 als voorzitter. Hij was de grote kartrekker van de fusie tussen de voetbalclubs van Griendtsveen en Helenaveen die in 2017 een feit werd.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen