19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneMiddag vol muziek van Deurnese artiesten tijdens Global Goals Kick Off in...

Middag vol muziek van Deurnese artiesten tijdens Global Goals Kick Off in Deurne

Platform Global Goals Deurne is een organisatie die op verschillende manieren samen met elkaar wil komen tot een wereld die duurzaam en fair is. Op de Markt in Deurne kun je zondagmiddag vanaf 13.00 uur tijdens de Global Goals Kick Off kennismaken met verschillende initiatieven. Ook is er een Politiek Jongeren Terras en veel muziek van Deurnese muzikanten waaronder de zoon van Jules de Corte.

Bill en Henry brengen een Nederlands- en Engelstalig repertoire met muziek uit de jaren ’60 tot ’80. Mooie luisterliedjes worden gezongen door Pernilla Stokmans-Koolen en er is een optreden van East Bound. Een blues rockband die bestaat uit jongeren van 16 en 17 jaar oud.

Jules de Corte
De in Deurne en omgeving bekende Ernst de Corte, zoon van Jules de Corte zingt sinds een paar jaar de luisterliedjes van zijn overleden vader. De teksten van de nummers blijken nog steeds heel actueel te zijn en passen volgens de organisatie perfect bij het doel van Global Goals Deurne. Hij zal daarom op zondagmiddag bij de Global Goals Kick Off een optreden geven op de Markt in Deurne. Het evenement duurt van 13.00 tot 16.30 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen