8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergMilheezer Boys wint 1000 euro voor clubkas

Milheezer Boys wint 1000 euro voor clubkas

Milheezer Boys heeft vrijdagavond de derde editie gewonnen van Derby Time. Negen voetbalclubs uit de gemeente Deurne en omgeving streden in diverse spellen tegen elkaar om de felbegeerde hoofdprijs: duizend euro voor de clubkas.

Alle clubs, bestaande uit BAVOS, Liessel, Milheezer Boys, Neerkandia, NWC Asten, SJVV, SV Deurne, Walsberg en ZSV Zeilberg, hadden voorafgaand aan Derby Time al opdrachten gekregen die ze moesten uitvoeren. Zo moesten ze drie bekende voetbalfoto’s nadoen om een nieuwe locatie te krijgen. Op die nieuwe locatie kwamen ze terecht in een Escape Room.

Op de avond zelf werden in zaal De Zwaan nog eens tien spellen tegen elkaar gespeeld. De spellen waren gevarieerd, van een quizronde tot aan een pizza bestellen. Milheezer Boys deed deze spellen het beste en won daarmee 1000 euro voor de clubkas.

Nieuw kunstgrasveld
ZSV Events organiseerde voor de derde keer deze spelletjesavond. ZSV Events bestaat uit Arie Vogels, Bas Elbers, Mark van de Mortel, Martien Swinkels, Romy Rijkers, Tom van Leeuwen, Tom Louwers en Thijs Luttikhold. Deze groep ZSV’ers heeft als doel om geld in te zamelen voor een nieuw kunstgrasveld die de club uit Zeilberg al jaren lang op het verlanglijstje heeft staan.

Foto: Harold van den Burgt

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen