19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneSV Deurne presenteert nieuwe voorzitters

SV Deurne presenteert nieuwe voorzitters

Het was al even duidelijk dat Leon Verdonschot zijn functie als voorzitter af zou gaan geven. Vandaag is duidelijk geworden wie zijn opvolgers zijn: Wim Verbeek (34) en Jan Kuipers (29).

Het is voor het eerst in de geschiedenis van SV Deurne dat er een duo aan het roer staat van de vereniging. Bij de jaarvergadering van oktober worden de heren voorgedragen als voorzitters. Beiden hebben aangegeven na het huidige seizoen te stoppen bij het eerste elftal, maar konden op dat moment nog niets zeggen over het voorzitterschap.

Voorzitters
Verbeek is bezig aan zijn 14e seizoen voor de blauw-witten. Hiervan was hij 10 jaar aanvoerder. Verbeek heeft een verleden bij VV Waalre en FC Eindhoven. Kuipers is een ‘kind van de club’. Hij voetbalt vanaf de jeugd bij SV Deurne en is dit jaar bezig aan zijn 10e seizoen op de Kranenmortel. Vorige week bewees Kuipers nog zijn waarde voor SV Deurne door drie assists te geven en één keer te scoren tegen koploper Chévremont.

Slogan
SV Deurne, dat doen we samen. Dat is sinds het aantreden van Verdonschot de slogan van de club. Met dit duovoorzitterschap wordt deze lijfspreuk benadrukt. Het bestuur zal vanaf komend seizoen bestaan uit secretaris John Verhees, penningmeesters Alain van den Besselaar en Niek Fransen en zoals gezegd het duovoorzitters Wim Verbeek en Jan Kuipers. 

Bron: SV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen