17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneMogelijk gewonde bij woningoverval aan Linge in Deurne

Mogelijk gewonde bij woningoverval aan Linge in Deurne

Bij wat tot nu toe lijkt op een woningoverval is vrijdagvond iets na 22.00 uur mogelijk een persoon gewond geraakt aan de Linge in Deurne. Er is volgens de politie nog veel onduidelijk over wat er precies is gebeurd. Sommige media berichten dat het niet om een woningoverval gaat maar dat het mogelijk een geval van huiselijk geweld betreft.

Een team van forensisch rechercheurs is vrijdagavond gestart met onderzoek in de woning in de wijk Koolhof. Er zou één persoon in het ziekenhuis zijn behandeld die later nog zal worden verhoord.

Tweede keer
Als het daadwerkelijk gaat om een woningoverval, zou het de tweede keer in korte tijd zijn dat er een woning wordt overvallen op korte afstand van elkaar. Bij een woningoverval in de Schie in Deurne raakten op woensdag 23 november twee bewoners gewond.

Eisten geld
Twee gemaskerde mannen kwamen toen de achtertuin ingelopen en sloegen één van de bewoners die hen tegemoet liep in het gezicht met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Ook een andere bewoner werd in het gezicht geslagen en raakte buiten bewustzijn, waarna de mannen geld eisten.

De woningen in beide zaken legen op steenworp afstand van elkaar. Of er een verband is tussen de twee voorvallen is nog onduidelijk.

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen