13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneMol van Deurne maakt zich bekend; Noëlle van Bussel hield Deurne half...

Mol van Deurne maakt zich bekend; Noëlle van Bussel hield Deurne half jaar in spanning

Tijdens de livestream van DMG TV met de onthulling van de Mol van Deurne is zaterdagavond even na 21.00 uur bekend gemaakt dat Noëlle van Bussel uit de Sint Jozefparochie degene is die Deurne een half jaar in spanning heeft gehouden.

In een video onthulde ze haar identiteit als Mol van Deurne, ze is nu ook te gast in de livestream op DMG TV die nog tot 22.00 uur duurt. Hierin zal ze toelichten hoe ze op het idee is gekomen en hoe zij het avontuur van de Mol van haar kant heeft beleefd.

De naam van Noëlle kwam afgelopen week al eens voorbij op de verdachtenlijst met mensen waarvan de deelnemende teams dachten dat het de Mol was maar nu is het zeker. Het is de 30-jarige Noëlle van Bussel die in het dagelijks leven zang- en musical-les geeft aan kinderen en daarnaast regelmatig optreedt met de band PD The Next.

De livestream van de onthulling van de Mol van Deurne kun je nog tot 22.00 uur bekijken via het YouTube-kanaal van DMG. Bekijk hieronder de video van de onthulling waarin Noëlle zich bekendmaakt als Mol van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen