11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneMooiste herfstfoto’s van Land van de Peel gekozen uit ruim 160 inzendingen

Mooiste herfstfoto’s van Land van de Peel gekozen uit ruim 160 inzendingen

De herfst in het Land van de Peel is een fotogeniek seizoen gebleken bij de wedstrijd die de VVV-vestigingen in de regio hadden georganiseerd. Uit de ruim 160 foto’s die werden ingezonden, kwam de mysterieuze foto van het processiepark in Handel door Martin van Berloo als winnaar uit de bus bij de jury. De aandoenlijke foto van Mieke van Helvoirt met twee lieveheersbeestjes op paddenstoelen heeft de publieksprijs gewonnen.

Begin oktober heeft VVV Land van de Peel een fotowedstrijd opgezet om door de ogen van de inwoners het Land van de Peel te laten zien: “We hebben prachtige en vooral ook verrassende foto’s mogen ontvangen vanuit de hele regio. Van paddenstoelen, herten tot aan prachtige herfstkleuren in de natuur.”

Topfotografen
Voor de selectie van de mooiste foto kwamen drie topfotografen uit de regio; Gerard van Hal, Tahné Klein en Antoine van de Laar bij elkaar om de ingestuurde foto’s te bekijken. “Uit alle inzendingen hebben we samen met de jury onze favorieten gekozen. Uit deze selectie is de juryprijs en publieksprijs gekozen”, legt VVV Land van de Peel uit.

De fotowedstrijd loopt ook nog door in de winter en verder naar 2023. Meer informatie vind je op www.landvandepeel.nl/winter.

Foto’s: Martin van Berloo/Mieke van Helvoirt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen