Nieuws uit de Regio

Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant heropent met aangepaste bezoekersregels

Museum “Techniek met’n Ziel” aan de Dorpstraat in Neerkant is klaar  om vanaf 3 juni bezoekers te mogen ontvangen en rond te leiden in het museum. Ook al zal dit wat anders zijn dan men van het museum gewend is.

Het museum is vier middagen in de week geopend op: woensdag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag. Er start een rondleiding om 13.45 uur en een om 14.45 uur. Een kwartier voor deze tijd gaat de deur open voor bezoekers die zich minimaal twee dagen van te voren hebben aangemeld via de website en de bevestiging bij zich hebben, die dan aan de baliemedewerker getoond moet worden. Bij binnenkomst wordt tevens gevraagd of men aan corona gerelateerde klachten heeft.

Als de bezoekers binnen zijn, gaat de deur dicht. Dit zal duidelijk op de deur vermeld staan. Er kan alleen per pin of contactloos betaald worden. Mondkapjes zijn niet vereist maar zijn eventueel wel bij de balie te koop. Voor alle andere vereiste voorzieningen wordt gezorgd en de rondleider zal aan het begin van de rondleiding de regels verder uitleggen. De expositie en servicebalie blijven vooralsnog gesloten. Van de ruilboekenkast zal bijna dagelijks een klein deel buiten worden neergezet. Voor deze aanpak is gekozen tot het moment dat de overheid andere maatregelen afkondigt. De entreeprijzen zijn ongewijzigd en de museumkaart is geldig.

Foto: website Techniek met ’n Ziel

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.