26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneMuziekevenementen AmeezingTOP1300 en Zingo verplaatst naar volgend jaar

Muziekevenementen AmeezingTOP1300 en Zingo verplaatst naar volgend jaar

Door de nieuwe coronamaatregelen gaan de komende tijd verschillende evenementen in de regio niet door waaronder de AmeezingTOP1300 waar een groot koor samen zou gaan zingen in het Fletcher hotel en het carnavalshappening Zingo van CV De Peelstrekels.

Beide organisaties laten weten dat vanwege de nieuwe regels de evenementen niet door kunnen gaan en deze worden verplaatst naar volgend jaar. Carolien van der Hulst van AmeezingTOP1300 legt uit: “Helaas hebben we moeten besluiten om de AmeezingTOP1300 van aanstaande zondag te moeten verplaatsen naar zondag 10 april 2022 vanwege de oplopende besmettingen van corona. Mensen kunnen zich nu wel weer aanmelden voor de nieuwe datum via onze Facebookpagina of via ameezingtop1300@zangwerk.com. Bellen kan ook op 06-49942004.”

Ook ZINGO, dat op zaterdagavond 27 november zou plaatsvinden in het Cultuurcentrum in Deurne gaat niet door. De avond wordt elk jaar georganiseerd door De Peelstrekels en is een muzikale bingo waar verschillende prijzen mee zijn te verdienen. De organisatie bekijkt op dit moment welke datum er in 2022 kan worden geprikt voor de uitgestelde Zingo-avond.

Foto’s: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen