Muziekvereniging Excelsior Zeilberg treedt komende zondag op tijdens de wekelijkse Caratconcerten in de Warande in Helmond. He..." />
5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneMuziekvereniging Excelsior Zeilberg op Caratconcert Helmond

Muziekvereniging Excelsior Zeilberg op Caratconcert Helmond

Muziekvereniging Excelsior Zeilberg treedt komende zondag op tijdens de wekelijkse Caratconcerten in de Warande in Helmond. Het optreden begint om 14.00 uur.

De concerten vinden iedere zondag plaats, van begin mei tot eind september. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is nu rond 16:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.  Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Zilveren jubileum

Dit jaar bestaan de Carat-Concerten 25 jaar Het wordt een heel seizoen jubileum. Daarom worden ook alle jubilerende deelnemende muziekgroepen in het zonnetje gezet. De eerste zondag van de maand is dat.

Muziekvereniging Excelsior Zeilberg

Muziekvereniging Excelsior bestaat uit een harmonieorkest, slagwerkgroep, majorettes en muziekkapel de Excelsior Bloazers.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen