25.4 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- HelenaveenMuziekvereniging Wilona viert 60-jarig bestaan met ‘Vrijheid-Blijheid’-concerten in Helenaveen

Muziekvereniging Wilona viert 60-jarig bestaan met ‘Vrijheid-Blijheid’-concerten in Helenaveen

De bedoeling was om twee jaar geleden al een groot feest te houden toen het op 23 maart 2020 precies 60 jaar geleden was dat Muziekvereniging Wilona werd opgericht. Door corona moest de viering alsmaar worden uitgesteld maar zaterdagavond 16 juli en zondagmiddag 17 juli gaan de leden van de vereniging het behalen van de mijlpaal alsnog uitbundig vieren met twee concerten.

Twee van de leden die al vanaf de oprichting lid zijn van vereniging; Antoon van Teeffelen en Boudewijn van der Kroon zijn al eerder in kleine kring gehuldigd voor hun diamanten jubileum.

‘Vrijheid-Blijheid’
Na de periode van twee jaar van onzekerheid is het thema van de jubileumconcerten van dit weekend dan ook ‘Vrijheid-Blijheid’. Naast de leden van Wilona zullen ook diverse oud-leden, plaatselijke artiesten en Popkoor Musical Voices uit Neerkant meewerken aan de optredens. In de foyer van De Gouden Helm is er tijdens de concerten ook een expositie te zien over 60 jaar Wilona.

Kaartjes in de voorverkoop zijn voor 10 euro contant verkrijgbaar bij Dorpscentrum De Gouden Helm, Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel en Eethuis Cafetaria ’t Veen in Helenaveen, Cafetaria Leanzo in Grashoek, Attent Supermarkt Neerkant en Verswinkel B.O.P. Liessel. Op de dag zelf kosten de kaartjes aan de kassa 12,50 euro.

Foto: Muziekvereniging Wilona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen