24.9 C
Deurne
zaterdag 20 juli 2024
Home- St. JozefparochieMysterieuze enveloppen met snoephorloge blijken ludieke actie van De Heikneuters

Mysterieuze enveloppen met snoephorloge blijken ludieke actie van De Heikneuters

In de afgelopen maanden vonden honderden inwoners van Deurne en omgeving een mysterieuze envelop in hun brievenbus ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijksjubileum. Iedere envelop bevatte een snoephorloge met daaraan een kaartje met de tekst ‘Tijd voor een feestje! W.D.H.Z.D.I.H.F.’

De lettercombinatie heeft voor heel wat hoofdbrekens gezorgd en ook op social media werd er driftig informatie uitgewisseld over waar de afkorting voor zou staan en van wie die afkomstig zou zijn. “Hoewel sommige puzzelaars verrassend dichtbij kwamen, wist niemand de code te kraken”, laat carnavalsvereniging De Heikneuters weten.

Oplossing
Met de opening van het carnavalsseizoen op de elfde van de elfde wil voorzitter Peter Proenings van CV De Heikneuters vandaag de oplossing wel wereldkundig te maken: “Deze actie is bedacht als teaser in de aanloop naar ons jubileumjaar. Onze vereniging bestaat 66 jaar, dat gaat deze carnaval groots gevierd worden. Want wie onze vereniging kent, weet: Waar De Heikneuters Zijn Daar Is Het Feest!” Waarmee nu duidelijk is geworden waar de afkorting ‘W.D.H.Z.D.I.H.F.’ voor staat.

Jubileumjaar
De Heikneuters starten hun jubileumjaar met de bekendmaking van de 66ste prins der Heikneuters op zaterdag 12 november in het Hofke van Marijke. Achter de schermen zijn de leden ondertussen ook al lange tijd druk met de voorbereiding voor een jubileumweekend van 17 tot en met 19 maart 2023. Tijdens dit weekend wordt een driedubbel verenigingsjubileum gevierd: Stichting Heilight Parade viert in hetzelfde weekend het 3de lustrum en Gelegenheidskapel Toeternietoe voorziet al 11 jaar De Heikneuters van muzikale ondersteuning.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen