11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneNajaar vol wegafsluitingen in gemeente Deurne door werkzaamheden

Najaar vol wegafsluitingen in gemeente Deurne door werkzaamheden

In de maanden november en december zijn er door werkzaamheden op veel plaatsen in de gemeente Deurne wegafsluitingen. Een aantal ervan zijn kort van duur zoals in de Molenstraat in Deurne, andere werkzaamheden duren meerdere weken of maanden zoals in de Monseigneur Berkvensstraat Liessel en in de St. Jozefparochie in Deurne.

In de Molenstraat in Deurne vinden op 10 november werkzaamheden plaats ter hoogte van de huisnummers 20 tot en met 24. Daarom wordt op die dag een gedeelte van de Molenstraat van 07.00 tot 12.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Helenaveen
Tot en met 5 november zijn er werkzaamheden aan de Koolweg Zuid (tussen de Sevenumseweg en Geldersestraat), de Heldenseweg, de Geldersestraat en de Grashoekseweg in Helenaveen. Tijdens deze werkzaamheden zijn de wegen afgesloten voor doorgaand verkeer en er worden omleidingsroutes ingesteld.

Snoeiwerkzaamheden
Nog tot en met 12 november is de gemeente Deurne bezig met snoeiwerkzaamheden op de Kanaalstraat van de rotonde richting Helenaveen en de Oude Peelstraat tussen Liessel en Helenaveen. Verkeer wordt in beide richtingen via de Lage Brugweg, Sint Vincentiusstraat , Dorpsstraat en Heitrak omgeleid.

Eikenlaan Liessel
Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de duikers bij de Eikenlaan en Leijsingweg in Liessel in de perioden van 8 tot en met 12 november en 15 tot en met 19 november. Hiervoor wordt de weg tijdelijk volledig afgezet.

Rioolwerkzaamheden Deurne en Vlierden
Op maandag 22 november start Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans met onderhoud aan de riolering op verschillende locaties in Deurne en Vlierden. Hierbij gaat het bedrijf wortels verwijderen, kolk- en huisaansluitingen repareren en het riool reinigen. De werkzaamheden duren per locatie naar verwachting één of twee dagen. Eind januari 2022 zijn alle werkzaamheden afgerond. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer waar nodig lokaal omgeleid.

Griendtsveenseweg
Van 8 november tot en met 26 november zijn er werkzaamheden aan de Griendtsveenseweg tussen het Leegveld en de gemeentegrens. Ook op de splitsing Leegveld, Griendtsveenseweg en Paardekopweg wordt dan gewerkt en zijn de wegen afgesloten voor doorgaand verkeer.

Walsberg
Daarnaast zijn er werkzaamheden aan het Riet in de Walsberg van 15 november tot en met 3 december. Tijdens deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

St. Jozefparochie
Tot en met 19 december wordt er aan de wegen gewerkt in de St. Jozefparochie. Het gaat om de volgende plekken:

  • Leembaan vanaf Liesselseweg tot Hendrik Mesdagstraat van week 44 t/m week 47
  • Leembaan vanaf Steenovenweg tot Gerard Bildersstraat van week 45 t/m week 46
  • Leembaan vanaf Gerard Bildersstraat tot Hendrik Mesdagstraat van week 47 t/m week 48
  • Jacob Marisstraat vanaf Leembaan tot Hendrik Mesdagstraat van week 44 t/m week 47
  • Hendrik Mesdagstraat vanaf Leembaan tot Paul Gabrielstraat van week 48 t/m week 49
  • Hendrik Mesdagstraat vanaf Paul Gabrielstraat tot Liesselseweg van week 49 t/m wk 50
  • Paul Gabrielstraat vanaf Hendrik Mesdagstraat tot Gerard Bildersstraat van week 48 t/m week 49
  • Gerard Bildersstraat vanaf Leembaan tot Fabriekstraat van week 49 t/m week 50

Monseigneur Berkvensstraat
Al vanaf begin september wordt er gewerkt in de Mgr. Berkvensstraat in Liessel die opnieuw bestraat wordt. Deze werkzaamheden duren nog tot en met 23 december van dit jaar waardoor de straat geheel is afgesloten voor doorgaand verkeer. Het afgesloten werkgebied begint aan het plein bij de Hoofdstraat en loopt tot en met de kruising van de Molenweg. Winkeliers en woningen zijn wel bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt buiten de bebouwde kom omgeleid. Fietsverkeer wordt via de Hoofdstraat, Vossenweg en Molenweg gestuurd.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen