8.5 C
Deurne
zondag 29 mei 2022
Home- DeurneNatasja Poels presenteert nieuwe single op Roze Zaterdag in Venlo

Natasja Poels presenteert nieuwe single op Roze Zaterdag in Venlo

Tijdens het grote evenement Roze Zaterdag in Venlo presenteert Natasja Poels op zaterdag 29 juni haar nieuwe single ‘Sterk Genoeg’. Naast de single-lancering geeft de Deurnese Natasja een half uur durende show met de Helene Fischer Tribute. De videoclip van haar nieuwe nummer is onder meer opgenomen bij Museum De Wieger in Deurne.

‘Sterk Genoeg’ is de tweede single van de artieste. Eerder bracht ze het nummer ‘Trots op jou’ uit, een lied dat ze zong als eerbetoon aan haar zus tijdens de opening van Koonings the Weddingpalace, de bruidszaak van zus Ramona.

Bruidswinkel

Beelden van dat aangrijpende optreden trokken ook de aandacht van Edwin van Hoevelaak, producent van onder meer André Hazes jr., Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en Nick & Simon. ‘Trots Op Jou’ werd 6 december 2018 als debuutsingle van Natasja gepresenteerd in de Deurnese bruidswinkel van haar zus.

Helene Fischer

In Duitsland wordt ze inmiddels gezien als ‘die Holländische Helene Fischer’, in Nederland als de beste vertolkster van het Helene Fischer-repertoire en dat is ook de reden dat ze optreedt bij Roze Zaterdag in Venlo. Tijdens het event op de Markt en de Parade in de Noord-Limburgse stad treden naast Natasja Poels ook artiesten op als Maan, Jonna Fraser, Romy Monteiro, 2 Brothers on the 4th Floor en Katrina & The Waves.

Foto: Instagram Natasja Poels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen