24.2 C
woensdag 26 juni 2024
Home- NeerkantNeerkandia wint met 1-6 van Neerbeek en speelt volgend seizoen in 3e...

Neerkandia wint met 1-6 van Neerbeek en speelt volgend seizoen in 3e klasse

In de nacompetitie heeft Neerkandia 1 zondagmiddag goede zaken gedaan in het duel tegen Neerbeek RKVV. De uitwedstrijd werd met 1-6 gewonnen. Met deze driepunter heeft het eerste team van Neerkandia de titel in de 3e klasse/4e klasse veilig weten te stellen en speelt het volgende seizoen in de 3e klasse. Neerbeek RKVV eindigde als tweede in de reeks.

De eerste helft van de wedstrijd had Neerbeek nog hoop op een overwinning en tot en met de rust bleef de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Maar na de thee kwam Neerkandia pas echt op stoom met de gelijkmaker van Marijn van Heugten. Dankzij een eigen doelpunt van Neerbeek werd het vervolgens 1-2 en daarna zorgden Coen van Horen, Rens Martens, Marijn van Heugten en Willem Mennen voor de eindstand van 1-6.

Zondagmiddag om 17.00 uur wordt de ploeg van Neerkandia 1 gehuldigd in Café De Peet aan de Dorpsstraat 27 in Neerkant.