9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneNegende editie van Goede Doelen Week Deurne van start

Negende editie van Goede Doelen Week Deurne van start

De enveloppen voor de gezamenlijke collecte van zestien landelijke goede doelen worden vanaf komende maandag tot en met zaterdag 6 april weer bij iedereen in Deurne in de brievenbus bezorgd. Vanaf dit jaar gebeurt dat ook in Liessel en Neerkant. Het is voor de negende keer dat Stichting Goede Doelen Week Deurne de inzamelingsactie houdt.

De collecte-enveloppen kunnen van maandag 10 april tot en met zaterdag 22 april worden ingeleverd bij een wijkcoördinator van Goede Doelen Week, bij een centrale plek in je wijk in Deurne, Liessel en Neerkant of in het Huis van de Samenleving op de Markt. Alle adressen vind je ook op de voorkant van de collecte-enveloppen en op goededoelenweekdeurne.nl. Net als in de afgelopen jaren is er ook weer de mogelijkheid om online te doneren.

De deelnemende fondsen zijn: Alzheimer Nederland, Diabetesfonds, HandicapNL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Epilepsiefonds, Maag Lever Darmstichting, Nationaal Fonds Kinderhulp, het Gehandicapte Kind, Nederlandse Brandwonden Stichting, Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds en Reuma Nederland en het Rode Kruis.

Foto: Stichting Goede Doelen Week Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen