15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneNieuw evenement Peelland in Business verbindt ondernemers met elkaar op bijzondere locatie

Nieuw evenement Peelland in Business verbindt ondernemers met elkaar op bijzondere locatie

Peelland in Business is een nieuw ondernemersevent voor de regio Deurne-Asten-Someren. De beurs die op donderdag 30 maart plaats gaat vinden in het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne is bedoeld om ondernemers uit het MKB met elkaar in contact te brengen.

Organisator Robert Hoelen heeft met zijn bedrijf Omzetters in Venray eerder soortgelijke evenementen georganiseerd in Venray en Venlo. “Vorig jaar hebben we het plan opgepakt omdat ook in Deurne te gaan doen voor de regio Deurne-Asten-Someren en daarbij werden we warm welkom geheten door de ondernemers in deze regio”, legt Hoelen uit.

Mooie reis
Samen met voorzitter Twan van Doorne van Ondernemend Deurne was hij zaterdagochtend te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door om te vertellen over Peelland in Business. “Het was mooi om te zien dat ik bij de bedrijven hier in de buurt makkelijk een afspraak kon maken om alles toe te lichten. Het was een mooie reis door de regio de laatste 4 á 5 maanden en nu gaat het dan gebeuren op 30 maart”, legt Robert Hoelen uit.

‘Muziek in de oren’
Voor de ondernemers in de regio is het volgens Van Doorne een evenement dat als muziek in de oren klinkt: “We hebben eerder zelf de ADS-beurs georganiseerd maar dat ging door corona de laatste jaren niet door. Het leek ons daarom een welkome afwisseling om eens een beurs door iemand anders te laten organiseren.”

Heel divers
De bedrijven die je aantreft bij Peelland in Business zijn heel divers, legt Hoelen uit: “Je vindt er eigenlijk alles dat speelt in het ondernemerschap. Van bouw tot techniek, van marketing tot ICT en van gemeente Deurne tot een ondernemersvereniging.” Van Doorne voegt toe: “Wij van Ondernemend Deurne zijn er samen met iemand van de gemeente aanwezig maar ook andere ondernemersorganisaties zoals Marktmanagement, Centrum Management en ZLTO kom je op de beurs tegen.”

All-in concept
De werkwijze die Hoelen hanteert bij het evenement in Deurne, is gebaseerd op zijn eerdere succesvolle ondernemersevents Venray Big Business en Venlo in Business. “We werken met een all-in concept waarbij we de standhouders volledig ontlasten. We hebben een uniformiteit in standbouw, dus iedere ondernemer heeft eigenlijk dezelfde basisuitrusting in hun stand-unit. Daarbij verzorgen we ook de catering en de inrichting van de stands en ontlasten we de ondernemer bij de marketing en hun promotie voor de beurs”, vertelt Robert Hoelen.

Bijzondere locatie
Met Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe als locatie, wordt het event volgens Hoelen sowieso al anders dan anders: ”Het is een hele mooie en bijzondere locatie voor een beurs natuurlijk. Het is niet een grote hal met rijen stands maar een opzet in een heel historische locatie met op allerlei plaatsen stands, een lezingruimte en een bar; heel anders dan de standaard-beurs.”

Content-room
De beursvloer is donderdag 30 maart van 16.00 uur tot 21.00 uur geopend. Verdeeld over vier plekken in het Kloosterhotel vind je stands en kom je in contact met een grote variëteit aan ondernemers. Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een plattegrond waarop te zien wie waar staat. In de content-room kun je een aantal lezingen bijwonen over actuele ondernemersthema’s.

Eindshow
Om 21.00 uur sluiten de stands en is er in de bar de Eindshow en aansluitend de netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Aanmelden voor gratis toegang tot de beurs kan via: https://www.ticketcrew.nl/tickets/peelland-in-business

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen