2.4 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneNieuw restaurant Bandido Deurne geopend

Nieuw restaurant Bandido Deurne geopend

Aan de Molenstraat in Deurne is afgelopen vrijdag het nieuwe restaurant Bandido Deurne geopend. Bedrijfsleider Dirk Martens vertelde zaterdagmiddag in LunchTim op DMG radio over zijn concept.

Zuid-Amerikaans met Spaanse twist
Bar, grill en tapas. Zuid-Amerikaans met een Spaanse twist. Dat is het concept van Bandido Deurne. “Net na carnaval ontstond het idee om een leuk concept op te zetten. Dat is Bandido geworden. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken. Bandido staat onder meer voor boefje”, legt Martens uit. Bij de nieuwe Deurnese horecazaak ligt de focus niet alleen op eten. Martens: “We richten ons ook op borrels met bijvoorbeeld cocktails en speciaalbier. Voor de jeugd van 25+ willen we de borrel op gang laten komen.”

‘Uniek concept in Deurne’
Bandido Deurne is gehuisvest in het voormalige pand van de Roode Leeuw aan de Molenstraat. De afgelopen jaren hebben er verschillende concepten in het pand gezeten. Dat was allemaal van zeer korte duur. Waarom gaat het Martens wel lukken om op die locatie een bestaan op te bouwen? “Ik denk dat we met Bandido een uniek concept hebben in Deurne. Hopelijk trekt het aan. De proefavonden op woensdag en donderdag en de openingsavond op vrijdag zaten goed vol en mensen waren tevreden. De reserveringen stromen al binnen”, aldus de bedrijfsleider.

Beluister hier het hele interview met Bandido-bedrijfsleider Dirk Martens in LunchTim:

Foto: Bandido Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen