-0.4 C
Deurne
donderdag 30 november 2023
Home- DeurneNieuwe gezichten op kandidatenlijst van CDA Deurne

Nieuwe gezichten op kandidatenlijst van CDA Deurne

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 houdt het CDA Deurne op 10 januari 2018 een Algemene ledenvergadering waarin de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen zal worden vastgesteld door de leden. Deze algemene ledenvergadering wordt gehouden in MFA ’t Huis in Vlierden aan de Pastoriestraat 20B en vangt aan om 20:00 uur.

De kieslijstcommissie onder leiding van John van Paassen en Adriaan Swinkels heeft opdracht gekregen een advieslijst op te stellen gebaseerd op vernieuwing. In juni werd de huidige fractievoorzitter Leo Cuijpers (50) al gekozen als lijsttrekker. Vervolgens stemde in december de ledenvergadering al in met de eerste 15 personen op de kandidatenlijst. De advieslijst is nu compleet met 35 lokale actieve mensen die namens het CDA Deurne willen bouwen aan een krachtige samenleving op basis van het motto “CDA Doet het Anders”.

Lijsttrekker Leo Cuijpers is zeer trots op de advieslijst die de kieslijstcommissie heeft opgesteld met 35 actieve en herkenbare burgers, met een krachtige top 10, die samen de ambitie uitstralen om te bouwen aan een mooi Deurne met haar kerkdorpen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen