13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- NeerkantNieuwe heerser van CV de Ulewappers in Neerkant: prins Rob d’n Uurste

Nieuwe heerser van CV de Ulewappers in Neerkant: prins Rob d’n Uurste

Het 64ste carnavalsseizoen is zondagmiddag in de residentie van CV De Ulewappers om precies 15.11 uur begonnen met de prinsonthulling. In een vol café De Peet in Neerkant werd bekendgemaakt dat Rob Tijssen de nieuwe heerser is van het Ulewappersrijk tijdens komende carnaval.

Prins Rob d’n Uurste is een echte ‘Nirkanter’. Hij is 40 jaar en getrouwd met de 39-jarige ook uit Neerkant afkomstige Joyce Tijssen-Verdam. Ze wonen samen met hun 8-jarige zoon Sebas en 4-jarige dochter Soof aan de Korte Zeilkens in Neerkant.

Prinses Joyce is net als Rob een echte Ulewapper. Zij is de dochter van ex-prins Dick d’n Uurste, die met de scepter zwaaide in 1983. In het dagelijks leven is Rob klinisch fysicus in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en Joyce staat als leerkracht voor de klas op bassischool Den Doelhof in Meijel.

Ondanks dat ze ook wel eens op wintersport gaan in de carnavalsperiode, zijn ze allebei trouwe carnavalsvierders. Prins Rob en Prinses Joyce melden dat ze er ontzettend veel zin in hebben om deze carnaval voorop te gaan in het Ulewappersland.

Foto’s: CV de Ulewappers/Ramon van Hoek

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen