8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneNieuwe Mol van Deurne laat voor het eerst van zich horen

Nieuwe Mol van Deurne laat voor het eerst van zich horen

De nieuwe Mol van Deurne heeft zaterdagavond voor het eerst van zich laten horen. Op de Facebookpagina van de Mol is de cover-foto aangepast en een video geplaatst. Bij het spel waar vorig jaar tientallen teams aan deelnamen, wordt de nieuwe onbekende persoon dit keer bijgestaan door Noëlle van Bussel die vorig jaar de Mol bleek te zijn.

De echte strijd tussen de teams die achter de identiteit van de nieuwe mol proberen te komen, begint pas op 5 september maar deelnemers kunnen zich al vanaf 1 mei inschrijven. Uiteindelijk wordt op 15 oktober bekendgemaakt wie de Mol van Deurne 2022 is. De bedoeling is om dat deze keer te doen midden op de Markt in Deurne met een grootse onthulling.

Strijd tussen teams
De tweede editie gaat er in elk geval anders uit zien dan de eerste maar veel kan Van Bussel als assistente van de nieuwe Mol er nog niet over uit de doeken doen. “Ja ik nog niet al te veel vertellen maar ik kan wel zeggen de strijd tussen de teams wat meer gaat worden. Vorig jaar was het een beetje je eigen team voor zich. Dan hoorde je via Facebook of de mail wel dat of dat team heeft gewonnen maar nu krijg je echt meer een strijd tussen de teams.”

Niets verklappen
Over wie de Mol dit jaar is, kan Noëlle nog helemaal niets verklappen: “Ik ga nog niets zeggen, ook niet of het een hij of zij is maar het wordt nog meer de moeite waard om mee te spelen. Eigenlijk vind ik wel jammer dat ik niet weer zelf De Mol kan zijn.” Noëlle was de persoon achter het masker bij de eerste editie van De Mol van Deurne en begeleidt dit jaar de tweede mol bij het spel waarin teams met het uitvoeren van verschillende opdrachten achter de identiteit van De Mol moeten zien te komen.

Corona
Door corona is de eerste editie eigenlijk anders verlopen dan het plan was, vertelt Van Bussel: “Een week voor het spel zou starten, toen werden de maatregelen echt heel scherp aangepast met de avondklok en de lockdown. Dus toen heb ik de start uit moeten stellen en helemaal moeten updaten naar de coronamaatregelen die er toen waren. Een van de dingen die niet mochten, was bijvoorbeeld mensen bij elkaar brengen en ze vooral uit elkaar houden met opdrachten. Ik heb dus nog een aantal dingen die ik toen had klaarliggen maar niet kon uitvoeren maar die gun ik de nieuwe mol natuurlijk om nu wel uit te gaan voeren.”

Aanmelden
Het echte spel van de tweede editie van De Mol van Deurne begint op 5 september en zal zes weken duren. Voorafgaand hieraan worden er al verschillende hints verspreid onder meer via DMG Radio. Vanaf deze zomer zal Ivan van Oosterhout in het radioprogramma Deurne Draait Door ook weer elke week berichten van de Mol ontvangen en deze op de radio overbrengen aan de deelnemers. Teams kunnen zich vanaf 1 mei inschrijven voor het spel bij directeur Conny Heldens van VVV Deurne. Elk team moet uit minimaal vier personen bestaan.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen