16.7 C
Deurne
vrijdag 7 oktober 2022
Home- DeurneNieuwe Pieten bij Sinterklaasintocht Deurne

Nieuwe Pieten bij Sinterklaasintocht Deurne

De Sinterklaasintocht in Deurne zal dit jaar vanwege de coronamaatregelen alleen digitaal bij te wonen zijn. Ook zullen er ‘nieuwe Pieten’ te zien zijn. Dit maakt de stichting die verantwoordelijk is voor de intocht bekend op haar website.  

 Hoe die ‘nieuwe Pieten’ er precies uit gaan zien is nog niet bekend, de organisatie sluit naar eigen zeggen aan bij de landelijke ontwikkelingen. Als een paal boven water staat nog steeds dat het een mooi feest voor kinderen moet worden.

Livestream
Het organiseren van de intocht vormde een flinke uitdaging. Het bleek onmogelijk om met in acht name van de coronamaatregelen een veilige intocht te organiseren. Om het jaarlijkse evenement toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is er op zondag 15 november een livestreamuitzending. Minder feestelijk dan normaal gesproken, maar op dit moment het hoogst haalbare. De uitzending is te zien op de Facebookpagina van ‘Sinterklaas in Deurne’, de uitzending begint om 14.30 uur.

Bezoek
Via de website van Sinterklaas in Deurne  is het nog wel mogelijk om een bezoek van Sinterklaas aan te vragen bij een vereniging, school of thuis. In overleg kijkt de organisatie naar een passende manier.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen