5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneNieuwe webpagina met beschikbare bedrijfspanden moet zorgen voor minder leegstaand in centrum...

Nieuwe webpagina met beschikbare bedrijfspanden moet zorgen voor minder leegstaand in centrum Deurne

Met de lancering van een nieuwe webpagina hopen gemeente Deurne, Centrummanagement Deurne en andere belanghebbenden dat de leegstand van panden in het centrum van Deurne zal verminderen. Op de website van Centrummanagement Deurne is een overzicht geplaatst van alle panden die op dit moment leegstaan.

De pandenbank geeft op een overzichtelijke manier alle te koop en te huur staande panden in het centrum van Deurne weer. Door op één van de panden te klikken worden geïnteresseerden automatisch doorgeleid naar de website van de betreffende bedrijfsmakelaar of Funda in Business”, geeft de gemeente aan.

Centrumvisie
De pandenbank wordt periodiek geactualiseerd en is een nieuw middel om de Integrale Centrumvisie van de gemeente uit 2019 waar te maken. Hierin is de ambitie uitgesproken om een compacter en aantrekkelijker centrum in Deurne te creëren waar het voor iedereen prettig wonen, werken en recreëren is.

QR-code
De leegstaande panden in het centrum zijn op de webpagina voorzien van een QR-code. Door één keer de QR-code te scannen worden geïnteresseerden direct doorgeleid naar de site van de betreffende makelaar.

Ondernemers die op zoek zijn naar een pand in het centrum van Deurne kunnen ook contact opnemen met Centrummanager Peter Thijssen via telefoonnummer 06-11361255 of via e-mail op cm@cmdeurne.nl. Ook kan contact worden gezocht met Karin van Vliet, Adviseur en aanjager Centrum via telefoonnummer 06-53100988 of via k.vanvliet@deurne.nl.

Foto: RSP Makelaars

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen