18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneOfficier van justitie eist vier maanden cel tegen man uit Deurne

Officier van justitie eist vier maanden cel tegen man uit Deurne

Officier van justitie Paul Visser heeft woensdagochtend vier maanden cel geëist tegen een 26-jarige man uit Deurne. De man wordt verdacht van het slaan van zijn exen, mishandelingen en vernielingen. 

In 2015 en 2016 mishandelde de verdachte zijn exen. Bij het tweede incident reed de man de auto van een vriend van zijn ex klem. Hij eiste dat zijn ex bij hem in zou stappen. Daarbij sloeg de man zijn ex en ook de auto van de vriend van de vrouw raakte beschadigd. Diezelfde avond avond bracht de verdachte vernielingen aan het raam van de woning van de vriend van zijn ex aan.

De 26-jarige man uit Deurne wordt daarnaast verdacht van fietsdiefstal. Een vrouw uit Deurne zag dat haar gestolen fiets te koop op Marktplaats werd aangeboden. Toen ze samen met de politie naar het adres van de aanbieder ging, werd de verdachte aangetroffen. Ondanks dat de reclassering zich over hem had ontfermd, ging de man opnieuw in de fout.

Niet aanwezig
De verdachte was opvallend genoeg zelf niet bij zijn rechtszaak aanwezig, terwijl hij eerder uitdrukkelijk had uitgesproken dat hij erbij wilde zijn en daarom om uitstel gevraagd had.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen