10 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne over arbeidsmigranten

Ondernemerscafé Deurne over arbeidsmigranten

Het Ondernemerscafé Deurne van dinsdag 17 april, in café De Brouwer aan de Markt, handelt over arbeidsmigranten. Presentator Jan van den Heuvel ontvangt samen met co-presentator Erwin Boerenkamps, Sandra Manders van HR direct en Ivo van der Sanden van Interkosmos. Beiden zijn actief werkzaam met arbeidsmigranten.

Naast dit onderwerp is er het gesprek aan de bar met Frans Franssen en Twan van den Heuvel, Dennis van der Meijden verzorgt het nieuws en ook wordt er weer een Deurnes bedrijf voorgesteld.

Ondernemerscafé Deurne (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen