7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne viert 200ste editie in Vlierden met tafelgast Wim Daniëls

Ondernemerscafé Deurne viert 200ste editie in Vlierden met tafelgast Wim Daniëls

Het Ondernemerscafé Deurne viert dinsdag 19 december de tweehonderdste editie met een bijeenkomst die plaatsvindt bij Zaal Thijssen in Vlierden. Als speciale gast is schrijver, taalkundige, cabaretier en tv-presentator Wim Daniëls uit Aarle-Rixtel aanwezig. Ook zal er een mystery guest op bezoek komen tijdens de jubileum-editie van het ondernemerscafé.

De reden om voor één keer de bijeenkomst niet in Deurne te houden, heeft volgens de organisatie te maken met het Vlierdens Ondernemend Collectief, dat al sinds jaar en dag trouwe gast is van het Ondernemerscafé in Deurne. Presentatoren van de bijeenkomst zijn de in Vlierden geboren Jan van den Heuvel en in Vlierden woonachtige Frans Franssen.

Naast de twee gespreksleiders, Wim Daniëls en de mystery guest is ook ondernemer Lendert Coppens aanwezig. Zijn ouders zijn het Vlierdense kunstenaarsechtpaar Joep en Els Coppens, die bij de molen Johanna-Elisabeth in Vlierden wonen.

De speciale editie van het Ondernemerscafé Deurne begint dinsdag 19 december om 21.00 uur. De zaal van Thijssen is open vanaf 20.30 uur en de entree is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen