10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneWin de laatste kaartjes voor ‘De hort op’ zaterdagochtend bij DMG Radio

Win de laatste kaartjes voor ‘De hort op’ zaterdagochtend bij DMG Radio

Zo’n 800 mensen gaan op woensdag 27 december een avondwandeling maken door Deurne tijdens het nu al uitverkochte ‘De hort op’. Toch zijn er nog 10 kaartjes te winnen door zaterdagochtend te luisteren naar het programma Deurne Draait Door op DMG Radio.

Bij het initiatief van Lionsclub Deurne wordt een route afgelegd waarbij de deelnemers langs verrassende locaties komen en binnen kunnen kijken. Tijdens het lopen komen de wandelaars op verschillende plekken ook optredens tegen. De opbrengst van het evenement gaat voor een deel naar stichting FC Robinstijn.

Veel interesse
“We zijn heel blij dat er zoveel interesse is. Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen is te leiden, hebben we besloten om te stoppen met de kaartverkoop op het moment dat we 800 deelnemers hadden. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van het evenement blijven garanderen”, legt Ton Aarts uit van de Lionsclub.

Allerlaatste kaarten
De organisatie geeft nog wel tien gratis kaarten weg. “Dat doen we zaterdagochtend exclusief in de uitzending op DMG Radio. We zijn dan te gast rond 11.30 uur voor een interview en gaan dan op een ludieke manier de allerlaatste kaarten weggeven. Er zijn vijf setjes van twee kaarten te winnen”, zegt Aarts. Wat de luisteraar precies moet doen om die in handen te krijgen, wil hij nog niet verklappen: “Daarvoor moet je morgenochtend naar DMG Radio luisteren, dan leggen we alle details uit. Ik kan wel verklappen; voor het winnen, moet je wel ‘De hort op’.”

Het interview met Ton Aarts en de winactie voor de kaarten van ‘De hort op’ hoor je zaterdag 15 december om 11.30 uur in het programma Deurne Draait Door met Ivan van Oosterhout. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen