5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneOndernemerscafé gaat grens over

Ondernemerscafé gaat grens over

Het Ondernemerscafé Deurne staat dinsdag 19 maart in het teken van ondernemen over de grens. De aanvang is 21.00 uur, de eindtijd 22.00 uur, en de locatie zoals gebruikelijk De Brouwer aan de Markt in Deurne.

Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans zijn de gastheren deze avond. Dennis van der Meijden verzorgt het nieuwsblok en Frans Franssen tekent voor het praatje aan de bar. Het is de 167ste aflevering van het Ondernemerscafé.

Hans Weijers van Sleve Technology uit Deurne en Ruud Berkers uit Liessel. Hans verkoopt internationaal machines die in Deurne worden gefabriceerd en Ruud werkt bij Marel (voorheen Stork) en gaat namens dit bedrijf naar Latijns Amerika als commercieel directeur. Vragen als: wat zijn de beren op de weg en is het zoveel ingewikkelder wanneer je buiten de Europese Gemeenschap exporteert zullen aan de orde komen.

Ondernemerscafé Deurne is (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode van september tot juni. Inloop vanaf 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur, eindtijd 22.00 uur; de entree is gratis. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé:  Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen