16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneMetamorfose voor Lidl Deurne

Metamorfose voor Lidl Deurne

Wie deze week over de Vlierdenseweg in Deurne is gekomen kan het niet ontgaan zijn; de Lidl wordt verbouwd.
Deze verbouwing is niet de eerste sinds de openstelling van het filiaal maar wel met stip de meest omvangrijke.

Metamorfose
Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant ondergaat de winkel een complete metamorfose. De oppervlakte, die nu 1100 vierkante meter is gaat naar 1600 vierkante meter en de huisstijl zal niet langer blauw met geel zijn maar lichtbruin. De winkel krijgt hierdoor een rustiger, meer overzichtelijk karakter.
Tijdens de verbouwing wordt toegewerkt naar een energie neutraal gebouw, zo komen er zonnepanelen op het dak en wordt het pand losgekoppeld van aardgas.

Verkeerssituatie
Momenteel vinden de werkzaamheden nog hoofdzakelijk aan de buitenkant plaats. Om hieraan ruimte te bieden, is een tijdelijke verkeerssituatie gecreëerd.
Wie op de drukke vrijdagmiddag boodschappen heeft gedaan, heeft kunnen ervaren dat deze verre van optimaal is. De filiaalmanager deelt die mening, toch is het even niet anders.
Uiteindelijk komt het goed en is één van de doelstellingen van de verbouwing dat de verkeerssituatie veiliger wordt dan deze was voor de verbouwing. Om dit mogelijk te maken heeft ‘het huis op de hoek’ moeten wijken.

Tijdelijke sluiting
Vanaf mei zal de winkel zes weken sluiten om ook de binnenkant te vernieuwen, het personeel zal gedurende die periode in omliggende filialen te werk worden gesteld.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen