15.5 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneOndernemerscafé over HoReCa

Ondernemerscafé over HoReCa

Dinsdag 18 december zijn Hans Stienen van Multibier en Harold Donkers van Bidfood te gast bij  Ondernemerscafé Deurne, het thema is horeca en de volgende vragen komen, onder andere, aan de orde: is een biertje tappen en een bitterbal serveren voldoende, of moet je meer bieden? En, ben je kroegbaas of ondernemer?

Presentator Jan van den Heuvel en zijn medepresentator Niels Crooijmans praten in café De Brouwer aan de Markt in Deurne van 21.00 tot 22.00 uur met deze mannen, beiden gepokt en gemazeld in de horeca. Multibier heeft 3.500 soorten bier op voorraad en Bidfood is een belangrijke toeleverancier van de horeca.

In deze 164ste aflevering van het Ondernemerscafé verzorgt ditmaal Erwin Boerenkamps het nieuwsblok, wordt er middels een videoblog weer een Deurnes bedrijf voorgesteld en Frans Fransen tekent voor het praatje aan de bar. Verder is er een gratis bierproeverij en wordt er een extra hapje geserveerd.

Ondernemerscafé Deurne (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen