15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneKerstconcert Deurnes Gemengd Koor in St. Willibrorduskerk

Kerstconcert Deurnes Gemengd Koor in St. Willibrorduskerk

Op zondag 16 december verzorgt het Deurnes Gemengd Koor het jaarlijkse kerstconcert in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is vanaf 14.30 uur open en toegang is gratis.

Het programma is dit jaar erg gevarieerd. Er komen enkele delen uit de Petite Messe Solennelle van Rossini voorbij, werken van J.S. Bach en stukken van Karl Jenkins. Uiteraard is er ruimte voor samenzang van enkele bekende kerstliederen.

DGK
Zoals inmiddels traditie is, begeleidt Norbert Bartelsman het DGK op het orgel. Bariton Kees van Hees zal eveneens medewerking verlenen aan het concert. Hij zal hierbij zowel solo als gezamenlijk met het koor zijn stem laten horen. Het geheel wordt uitgevoerd onder leiding van dirigent Math Dirks.

‘Een koor met ambitie’
In 2019 staan vooralsnog drie optredens gepland voor het Deurnes Gemengd Koor: een voorjaarsconcert, de verzorging van de gezangen in de mis in de St. Willibrorduskerk in Deurne op de derde zondag van juni en het kerstconcert. Onder de noemer ‘Een koor met ambitie’ wil het DGK een bijdrage leveren aan kunst en cultuur in de Deurnese gemeenschap.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen