16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneOndernemersfonds Deurne centraal bij nieuwe editie Ondernemerscafé

Ondernemersfonds Deurne centraal bij nieuwe editie Ondernemerscafé

Het Ondernemerscafé staat op dinsdag 16 april in het teken van het Ondernemersfonds Deurne. De komst van het fonds heeft veel stof doen opwaaien bij zowel ondernemers als de Deurnese politiek. Vooral de verplichte bijdrage door alle gebruikers en eigenaren van zakelijk onroerend goed heeft veel discussie veroorzaakt in Deurne.

Daarom heeft het Ondernemerscafé voorzitter Frank Voss van het nieuwe fonds en de voormalige parkmanager van Helmond en Laarbeek, Frits Rutten uitgenodigd om toelichting te geven. Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans gaan met de twee gasten in gesprek om de nog vele onbeantwoorde vragen over de precieze invulling van het ondernemersfonds te bespreken.

Frank Voss vormt sinds eind februari samen met Hugo van Osch, Chantal Wentholt en Kurt de Haas het bestuur van Stichting Ondernemersfonds gemeente Deurne (OFGD). Frits Rutten heeft vanuit zijn functie als parkmanager het traject naar een succesvol ondernemersfonds in Helmond en Laarbeek geleid en zal vertellen over hoe dat daar zijn vruchten heeft afgeworpen.

Het nieuwe fonds in Deurne is bedoeld voor ondernemers in en buiten het centrum, op bedrijventerreinen en in het buitengebied. Het ondernemersfonds werkt samen met maatschappelijke organisaties aan kwesties rondom energie, duurzaamheid, arbeidsmarkt, mobiliteit, een aantrekkelijke werkomgeving en een gezonde economie.

Zoals bij alle edities van het Ondernemerscafé heeft deze avond een open karakter. Dat betekent dat ook niet-ondernemers welkom zijn. Er kan op informele wijze van gedachten gewisseld worden over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt.

De nieuwe editie van het Ondernemerscafé vindt plaats op dinsdag 16 april en duurt van 21.00 uur tot 22.00 uur. Vanwege een verbouwing bij Café De Brouwer wordt eenmalig uitgeweken naar Cultuurcentrum Deurne aan het Martinetplein 1 in Deurne.

Foto: Ondernemersfonds Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen