9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneOnline informatieavond over pleegzorg

Online informatieavond over pleegzorg

Combinatie Jeugdzorg houdt dinsdag 15 februari een online informatieavond over pleegzorg. Er blijft namelijk een groot tekort aan pleegouders, en om een kind zo thuis mogelijk op te laten opgroeien zijn nieuwe pleeggezinnen hard nodig.

Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

Opgroeien in thuissituatie
Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien. Wil je weten wat jij voor een kind kan betekenen? Volg dan vrijblijvend een van de maandelijkse informatieavonden, georganiseerd door Combinatie Jeugdzorg. De eerstvolgende is online op dinsdag 15 februari van 20.00 tot 21.15 uur. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaring.

Aanmelden
Vrijblijvend aanmelden voor een online informatieavond kan via de website van de combinatie . Ook kan je via dit deze pagina een informatiepakket over pleegzorg aanvragen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen