16.1 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- DeurneMinderjarige jongen met groot klapmes aangehouden

Minderjarige jongen met groot klapmes aangehouden

De politie heeft zaterdag in Deurne een minderjarige jongen aangehouden. Hij had een klapmes van 26 centimeter op zak.

Tegen de jongen zal een proces-verbaal worden opgemaakt, meldt wijkagent Luc Dirckx op Instagram. Hoe de politie er achter is gekomen dat de jongen het mes op zak had, is niet duidelijk.

Steekpartij
De aanhouding volgt de dag na een steekpartij aan de Blasisusstraat. Daarbij raakte vrijdagavond een 20-jarige man uit Deurne gewond aan zijn rug. Hiervoor heeft de politie een 18-jarige Helmonder aangehouden. Hij zit nog vast. De verdachte ging er na het incident vandoor, maar omstanders konden hem tegenhouden.

Volgens de politie ontstond er vrijdag rond 23.10 uur op straat tussen een aantal jongeren commotie, die uitmondde in een ruzie. Het slachtoffer zou mogelijk de ruzie hebben willen sussen en werd hierbij in zijn rug gestoken.

Onderzoek
De recherche onderzoekt de steekpartij. “We hebben diezelfde avond met een hoop getuigen gesproken. Wat nu precies de aanleiding van de ruzie was en waarom er werd gestoken, wordt verder onderzocht.”

De politie is nog op zoek naar mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Instagram wijkagent Luc Dirckx

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen