5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneOnno Hoes opent clubhuis VVD Deurne

Onno Hoes opent clubhuis VVD Deurne

Op vrijdag 6 oktober brengt Onno Hoes een bezoek aan Deurne. De oud-burgemeester van Maastricht opent dan het kersverse clubhuis van VVD Deurne. De avond staat volledig in het teken van de verkiezingen en de ambities van VVD Deurne.

Zo wordt het verkiezingsprogramma, de slogan en het nieuwe logo gepresenteerd. De opening vindt plaats om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Nog voor de opening, om 19.30 uur, vindt een Live-sessie plaats. Tijdens deze sessie krijgen belangstellenden de kans om op de Facebook-pagina van VVD Deurne vragen te stellen aan Onno Hoes en lijsttrekker Marnix Schlösser.

Na de feestelijke opening gaan de aanwezigen in gesprek met Onno Hoes over zijn bestuurlijke loopbaan. Het clubhuis van VVD Deurne is gevestigd in een leegstaande winkel op de Stationsstraat in Deurne. Het wordt de thuisbasis voor alle activiteiten van de partij richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Op koopzondagen en andere drukke dagen zijn raads- en commissieleden hier aanwezig. Op deze manier willen zij het gesprek aan gaan met de inwoners van de gemeente Deurne.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen