9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneOnthulling Mol van Deurne zaterdag 1 mei via livestream van DMG TV

Onthulling Mol van Deurne zaterdag 1 mei via livestream van DMG TV

Wie is toch de persoon die Deurne en omstreken al maanden in zijn of haar greep heeft, wie is de Mol van Deurne? Dat antwoord krijg je zaterdag 1 mei tijdens een livestream van DMG TV waarin tussen 20.00 en 22.00 uur de ware identiteit van de Mol wordt onthuld.

Eind oktober vorig jaar liet de Mol van Deurne via Facebook voor het eerst van zich horen en maandenlang wist hij of zij de inwoners van de gemeente Deurne in spanning te houden en om de tuin te leiden. Met behulp van hints en opdrachten konden de deelnemende teams informatie verzamelen over de Mol en zo de identiteit achterhalen.

Muzikale hints
In het begin van het spel werden door de coronamaatregelen vooral online opdrachten uitgevoerd maar de laatste weken werd de druk opgevoerd met zoektochten in de regio waarbij de deelnemers hints moesten zoeken die door de Mol waren verstopt. Ook werden lijsten bekendgemaakt met een aantal personen die door de meeste teams werden verdacht van het zijn van de Mol. Op DMG Radio gaf de Mol afgelopen maanden daarnaast elke zaterdag om 11.30 en 17.30 uur muzikale hints die de deelnemers dichterbij de identiteit van de Mol brachten.

Onthulling
Na maanden van spanning gaat nu tijdens een twee uur durende livestream eindelijk het masker van de Mol van Deurne af. In de tv-show wordt teruggekeken op alle opdrachten en hints en is het werk van de verschillende teams te zien. De Mol zal ook bij de uitzending aanwezig zijn en zijn of haar identiteit live bekend maken tijdens de stream. Het winnende team dat heeft kunnen achterhalen wie de Mol is, wint een cheque van 350 euro. De onthulling kun je zaterdag 1 mei vanaf 20.00 uur bekijken via het YouTube-kanaal van DMG hieronder.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen