9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneVerschillende organisaties verrassen wijkbewoners Sint Jozefparochie met Koningsdag

Verschillende organisaties verrassen wijkbewoners Sint Jozefparochie met Koningsdag

Vrijwilligers en medewerkers van Bergopwaarts, LEV Deurne, Zorg in Deurne en Wijkraad Sint Jozef, inclusief ’t Hofke van Marijke, hebben afgelopen weekend alle inwoners van de Sint Jozefparochie verrast met een unieke, vrolijke oranje Koningsdagactie. Bijna 1600 huizen ontvingen een grote envelop met hierin kleurrijke spulletjes.

Onder het motto ‘samenkleurtSintJozeforanje’ werden alle inwoners een beetje in het zonnetje gezet en een hart onder de riem gestoken in deze bijzondere tijd.

Boodschap
“In onze Sint Jozef kijken we om naar elkaar, vragen we hoe het gaat, helpen we elkaar en is er een plekje voor iedereen. Wij doen het SAMEN en daar mogen we trots op zijn. Ter ere van Koningsdag willen we onze wijk oranje kleuren om het gevoel van SAMEN te versterken en te delen. Jij doet toch ook mee?” Dit was de boodschap van de actie. Er is samenwerking gezocht met verschillende partijen, welke allemaal heel enthousiast reageerden en meededen. Zo zat er elke envelop een kaart met een unieke eigen tekening, getekend door een leerling van de Brede School d’n Bogerd.

Iedere kaart had dus een andere tekening. Dit maakt het nog specialer. Tijdens de Koningspelen op school op vrijdag 23 april hebben alle leerlingen, als dankjewel, nog een ijsje ontvangen van de organisatie. Met de inhoud van de envelop konden de inwoners op Koningsdag hun huis versieren, een foto hiervan plaatsen op hun Social Media met #samenkleurtSintjozeforanje, en zo een van de drie oranje taarten winnen, geschonken door ORO.

Koningsdag
Op Koningsdag is er door Bijzonder Jeugdwerk nog een sportieve activiteit georganiseerd voor de jeugd van 14 t/m 21 jaar. Wie het lef had de stormbaan te beklimmen mocht een kans wagen.

Foto’s: Wijkraad Sint Jozef

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen