8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneOntknoping Mol van Deurne vanavond live op DMG TV

Ontknoping Mol van Deurne vanavond live op DMG TV

Maandenlang wist De Mol van Deurne zijn of haar identiteit verborgen te houden maar vanavond om 20.00 uur zal bekend worden wie er achter het masker schuilgaat. In een speciale livestream van DMG TV zal worden onthuld wie de Mol van Deurne is.

De nu nog onbekende persoon wist tientallen teams zo ver te krijgen dat ze allerlei opdrachten uitvoerden om zo de identiteit van de Mol te achterhalen. Voorafgaand aan de onthulling worden beelden van de activiteiten van de verschillende teams getoond die ze hebben opgenomen tijdens hun zoektocht. Er wordt teruggekeken op hoe het spel begon en uiteindelijk zal de Mol zijn of haar masker afdoen. Daarna zal ook bekend worden welk team de winnaar is geworden en de cheque ontvangt van 350 euro.

Burgemeester Buter zal bij de ontknoping aanwezig zijn om de winnende teams te feliciteren en de cheque te overhandigen. De show begint om 20.00 uur, vooraf zal vanaf 19.30 uur een compilatie te zien zijn van de video’s die de al afgevallen teams hebben gemaakt voor de carnavalsopdracht. De onthulling kun je vanavond bekijken via het YouTube-kanaal van DMG hieronder.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen