1.6 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneOok bedrijven doen mee met NL Doet

Ook bedrijven doen mee met NL Doet

Komend weekend is de traditionele editie van NL Doet. En er staan weer diverse werkzaamheden en klussen op stapel

LOS

Leeromgeving LOS wil zaterdag 14 maart de entree en de sportruimte, genaamd expressiezaal, opknappen. In 2019 zijn de muren van expressiezaal geverfd en nu is het plafond aan de beurt. Ook de muren van de entree hebben een verfbeurt nodig. Dit willen ze wederom samen met vrijwilligers uit de buurt uitvoeren om niet alleen de ruimtes op te knappen maar er ook met en voor elkaar te zijn, met als resultaat “een frisse lichte ruimte waar iedereen op een fijne manier kan zijn voor en met elkaar”.

Insectenstation(hotel)
In het stationsgebied wordt zaterdag 14 maart een insectenstation geplaatst. Verder worden er weidebloemen gezaaid en zwerfafval opgeruimd.

RaBobank

Medewerkers van Rabobank Peelland Zuid steken op vrijdag 13 en/of zaterdag 14 maart de handen uit de mouwen en zetten zich in bij tal van sociale projecten. Een van de sociale projecten van de bank in Deurne is het opknappen van de dierenweide bij kinderopvang Kiekeboe in Deurne. Daarvoor zijn zij op zaterdag 14 maart actief. NL Doet is de grootste jaarlijkse vrijwilligersactie van Nederland en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Organisaties worden op deze manier geholpen met klussen te klaren waar ze anders niet altijd aan toekomen. Daarnaast is het voor de vrijwilligers ook gezellig om met elkaar aan het werk te zijn. Rabobank draagt graag bij aan sociale initiatieven. De deelname aan NL Doet sluit goed aan bij de coöperatieve grondslag van de bank.

Foto: website NL Doet – Oranjefonds

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen