12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneOp reis langs al het vakantievermaak dichtbij huis met gratis Peelpaspoort voor...

Op reis langs al het vakantievermaak dichtbij huis met gratis Peelpaspoort voor kinderen

In de zomervakantie kun je natuurlijk een verre reis maken maar dichtbij huis in de Peel is er ook genoeg te doen voor kinderen. Met het gratis Peelpaspoort wordt je de weg gewezen naar allerlei locaties waar van alles te beleven is speciaal voor kleine avonturiers.

Ook zijn er speciale kinderroutes en kun je bij de VVV het gratis Land van de Peel Magazine krijgen met bijna 100 pagina’s aan informatie en inspiratie over de Peel.

Peelpaspoort
Voor kinderen die hun vakantie in en om Deurne doorbrengen is het slim om eerst even binnen te lopen bij de VVV voor leuke tips. Kids van 4 tot en met 12 jaar kunnen daar ook gratis een Peelpaspoort krijgen met daarin alle leuke dingen die er te doen zijn in de Peel. Ook vind je er puzzels en opdrachtjes in. Bij vertoon van het paspoort krijgen de kinderen een leuke verrassing op de locaties die bezocht kunnen worden.

Kinderroutes
In Deurne zijn er ook speciale kinderroutes in bijvoorbeeld het Zandbos, de Deurnese Peel of plekken in het dorp. Er zijn 3 routes; Expeditie Zandbos, Vrolijk Veenhoppen en Deurnese Doorkijkjes. De routes zijn gratis af te halen bij VVV Deurne.

Magazine
Voor wie op zoek is naar nog meer inspiratie, is er het gratis Land van de Peel Magazine. Tips om de weidse natuur, kastelen en musea, bruisende evenementen en nog veel meer dingen te ontdekken dichtbij huis. Het magazine is op diverse locaties in de Peel gratis af te halen waaronder bij de VVV in Deurne, geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Foto: VVV Land van de Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen