26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- WalsbergZon, strand en volleybal bij 24ste editie van Beachweekend Walsberg

Zon, strand en volleybal bij 24ste editie van Beachweekend Walsberg

Voor de vierentwintigste keer wordt zondag 24 juli aan de Kuilvenweg in Deurne het Beachweekend Walsberg gehouden. De weersvoorspelling voor het evenement is helemaal zoals die moet zijn voor een wedstrijd waarbij zon, strand en beachvolleybal gecombineerd worden.

Dit keer spelen 32 mixteams om de bekers waarbij steeds twee heren en twee dames per team in het veld staan. In totaal zijn er acht velden gecreëerd met zand waardoor het voor de spelers ook echt lijkt alsof ze op het strand staan.

Springkussens
Ook is er aan de kleintjes gedacht die zich kunnen vermaken op springkussens en met waterspellen. Na afloop van de wedstrijden is er een kleine after-party maar er is dit jaar geen feestavond op de zaterdag voorafgaand aan de beachvolleybalwedstrijden. “Volgend jaar hopen we dit weer te kunnen organiseren, maar natuurlijk maken we er zondag de hele dag een feest van”, meldt de organisatie.

De wedstrijden beginnen zondag 24 juli om 10.00 uur aan de Kuilvenweg in Deurne, de prijsuitreiking staat gepland rond 17.30 uur.

Foto: VVV Land van de Peel/Beachweekend Walsberg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen