11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneOpbrengst Goede Doelen Week Deurne 26.000 euro

Opbrengst Goede Doelen Week Deurne 26.000 euro

In de Goede Doelen Week Deurne, van 7 t/m 19 juni, is voor veertien landelijke fondsen gecollecteerd. De opbrengst van deze editie is dit jaar € 26.000 ,-.

De zesde editie van Goede Doelen Week Deurne vond ook dit jaar plaats in een aanpaste vorm vanwege het coronavirus en de hygiënevoorschriften volgens de richtlijnen van het RIVM. Van 31 mei t/m 5 juni ontvingen de inwoners van Deurne de collecte-envelop in de brievenbus, maar deze werd niet huis-aan-huis opgehaald door een collectant. In de geldende periode kon de envelop worden ingeleverd op centrale punten in de wijken en het gemeentehuis. Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om ook online te doneren via de website. Ruim 20% van de opbrengst werd gedaan met een online donatie.

Opbrengst per goed doel
Het meeste geld werd ingezameld voor KWF Kankerbestrijding, te weten € 3.127,28, gevolgd door de Alzheimervereniging Nederland met € 2.399,81. Vereer gingen er donaties naar HandicapNL Hartstichting, Hersenstichting, her Longfonds, Nationaal MS Fonds, Nationaal Epilepsiefonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, Het Gehandicapte Kind, Nederlandse Brandwonden Stichting, de  Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds en Reuma Nederland.

Foto: Goede Doelen Week Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen