12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneOpen Jongeren Centrum 'De Roos' zoekt voorzitter

Open Jongeren Centrum ‘De Roos’ zoekt voorzitter

Open Jongeren Centrum “De Roos”, aan het Haageind in Deurne , is op zoek naar een voorzitter. Het jongerencentrum is gericht op ontmoeting & recreatie, cultuur en participatie, vorming, educatie en dienstverlening.

Samen met partners wil “De Roos” een positieve bijdrage leveren aan de sociale en culturele ontwikkeling van de jeugd en jongeren in Deurne. “De Roos” is nu op zoek naar een voorzitter (m/v) die verbindingen kan maken tussen de vrijwilligers en het professionele kader in de gemeente Deurne, daarnaast een echte netwerker is, goed kan organiseren, jong van geest is, met een beetje ervaring, oplossingsgericht kan werken en koersvast is. Voorts een beetje dwars kan denken, zijn of haar hart heeft liggen bij jeugdcultuur. Daarbij is motivatie belangrijker dan ervaring

De nieuwe voorzitter wordt een leerplek geboden in een dynamische organisatie. Verder vrijheid om binnen de gestelde kaders richting te kunnen geven. Welzijns- en jongerenwerk biedt daarbij uiteraard ondersteuning. Daarbij wordt gevraagd om één keer per twee maanden een vergadering voor te zitten van maximaal twee uur, en samen met de secretaris de agenda en vergadering te plannen. Verder periodiek beschikbaar te zijn voor overleg met partners in het veld.

Belangstelling
Heb jij interesse om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Rob van den Berkmortel voor een kennismakingsgesprek via telefoon 06-43023270. Of stuur een mailtje naar bsc_rvdberkmortel@live.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen