18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneOpening Tijdlijn ‘Deurne in Beweging’

Opening Tijdlijn ‘Deurne in Beweging’

In het Cultuurcentrum Deurne is vrijdagmiddag de Tijdlijn ‘Deurne in beweging’ geopend. Wethouder Marinus Biemans en Roos Knijnenburg van fotoclub Optika onthulden samen de eerste foto.

‘Deurne in beweging’ is het themajaar 2020 onder de vlag van ‘Deurne Palet De Peel’. Een thema dat breed belicht kan worden. Niet alleen sport en recreatieve beweging, maar ook het rijke verenigingsleven, innovatie en technologische ontwikkeling wordt in de schijnwerpers gezet.

Optika
Fotoclub Optika heeft in 2019 bij diverse gelegenheden foto’s gemaakt om de beweging in het dorp in beeld te brengen. Dit heeft een grote variatie aan foto’s opgeleverd, die te bewonderen zijn in diverse etalages in het winkelcentrum van Deurne. Elke foto heeft een korte toelichting, hierin wordt de intentie van de fotograaf omschreven.

Gratis routefolder
De folder met de wandelroute langs de foto’s is binnenkort verkrijgbaar bij De Wieger, VVV Deurne en andere openbare locaties in Deurne. De anderhalve kilometer lange route gaat langs de 50 foto’s en geeft daarbij een beeld van de winkels en omgeving in het centrum van Deurne.

Samenwerking
De vijfde Tijdlijn Deurne is tot stand gekomen door de samenwerking van Fotoclub Optika, Centrummanagement en VVV.  De Tijdlijn is mede (financieel) mogelijk gemaakt door Spiegel crossmedia communicatie, Quickprint Deurne, Centrummanagement en VVV Deurne.

Foto’s:Josanne van der Heijden

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen