Door de oplettendheid en snel handelen van een aantal buurtbewoners kon de politie woensdagmiddag vier Roemen..." />
13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneOplettende buurtbewoners zetten politie op spoor inbrekers

Oplettende buurtbewoners zetten politie op spoor inbrekers

Door de oplettendheid en snel handelen van een aantal buurtbewoners kon de politie woensdagmiddag vier Roemenen (25, 26, 34 en 41 jaar) aanhouden. De mannen probeerden waarschijnlijk in te breken in een huis aan de Vlierdenseweg in Deurne.

Twee van de mannen hingen rond bij de woning, waar op dat moment niemand thuis was. Toen een buurtbewoner hen aansprak, gingen ze er snel vandoor en ze reden weg in een auto. Een getuige was zo scherp om het kenteken te noteren. Hij belde meteen de politie.

Ondertussen was ook al vastgesteld dat er inderdaad braakschade aan een raam zat en er daadwerkelijk geprobeerd was in te breken. Agenten zagen de auto rijden in Asten en ontdekten dat er geen twee, maar vier mannen in zaten. Ze werden aangehouden en zitten nog vast.

Breekvoorwerp
De politie trof in de auto van de mannen een breekijzer en een flinke hoeveelheid contant geld aan. Forensisch specialisten doen sporenonderzoek bij het huis. De politie onderzoekt of het aangetroffen breekvoorwerp bij de poging tot inbraak is gebruikt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen