23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneOpnieuw diverse wegwerkzaamheden in Deurne, Liessel en Neerkant

Opnieuw diverse wegwerkzaamheden in Deurne, Liessel en Neerkant

Op verschillende plaatsen in de gemeente Deurne wordt komende tijd aan de weg gewerkt. In opdracht van de gemeente vindt er asfaltonderhoud plaats in Deurne en Neerkant en in opdracht van de provincie Noord-Brabant worden er werkzaamheden uitgevoerd aan diverse duikersleuven in Liessel.

Maandag en dinsdag wordt er nog gewerkt aan de Kanveldweg in Deurne. Deze weg en een stukje parallelweg worden opgebroken en opnieuw geasfalteerd.

Daarnaast worden van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei tussen 7.00 uur en 16.30 uur de duikersleuven aan de Eeuwelseweg, Leijsingweg, Wilgenroosweg, Eikenlaan, Straatsebaan en Moorveld in Liessel aangepakt en worden de klinkervakken voorzien van asfalt. Voor de werkzaamheden worden de rijbanen in deze periode dagelijks van 7.00 uur en 17.00 uur afgesloten en wordt het verkeer indien nodig omgeleid.

Van maandag 3 tot en met dinsdag 18 juni vinden er werkzaamheden plaats aan de Sint Vincentiusstraat in Neerkant. Hier wordt gestart met het frezen van de asfaltlagen, waarna de weg opnieuw wordt geasfalteerd. Tijdens het werk is de Sint Vincentiusstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er vindt ook asfaltonderhoud plaats aan de Hoefweg in Deurne. Daar wordt nog aan de weg gewerkt tot en met vrijdag 31 mei.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen