8.8 C
Deurne
vrijdag 8 december 2023
Home- DeurneORO Kermis bij Het Rijtven in Deurne is voortaan voor iedereen

ORO Kermis bij Het Rijtven in Deurne is voortaan voor iedereen

Bij ORO Het Rijtven in Deurne is het terrein komend weekend omgetoverd tot een grote drie dagen durende kermis. Waar het evenement eerst alleen bedoeld was voor bewoners en medewerkers van Het Rijtven, is het dit jaar ook toegankelijk voor cliënten van andere locaties van ORO en bijvoorbeeld buurtbewoners.

Bezoekers kunnen onder andere eendjes vangen, ballengooien, touwtje trekken of een poging wagen bij de grabbelton of het rad van fortuin. Verder zijn er voor de kermisliefhebbers een waarzegster, draaimolen, treintje en autoscooters. Naast de attracties is er ook livemuziek van lokale bands, staat er een snoepkraam en zijn er churros, suikerspinnen en ijsjes verkrijgbaar.

Prikkelvrij
De kermis start vrijdagmiddag om 13.30 uur en is dan tot 21.00 uur geopend. De eerste dag is prikkelvrij met ‘snoezelmuziek’ en attracties die extra langzaam gaan. Zaterdag is de kermis open van 12.00 uur tot 21.00 uur. Attracties draaien deze dag op een rustig tempo met dynamisch licht en Nederlandse en Engelstalige livemuziek van de band To Repeat.

Ook finisht zaterdag de eerste editie van de ORO Kermistoertocht op op het terrein. Dit is een fietstocht die start om 10.00 uur bij het Facilitair Centrum op Het Rijtven. Cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners fietsen hierbij een route langs diverse ORO-locaties, waarna zij rond 14.00 uur weer op Het Rijtven terugkomen en feestelijk onthaald worden.

Op zondag is de ORO Kermis van 13.00 uur tot 18.00 uur open, met attracties op normale snelheid en muzikaal entertainment door de lokale coverband NJoy.

De kermis vindt plaats op 15, 16 en 17 september op het Rijtven-terrein aan de Helmondseweg 144 in Deurne. Attracties kosten 1,50 euro per persoon, per keer. Attractiekaartjes en munten zijn te koop bij de kassa. Betalen met pinpas is mogelijk.

Foto: Hein van Bakel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen