15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneOud-burgemeester Hubert Vos nieuwe voorzitter Fiets4Daagse De Peel

Oud-burgemeester Hubert Vos nieuwe voorzitter Fiets4Daagse De Peel

Hubert Vos is sinds deze week de nieuwe voorzitter van stichting Fiets4Daagse De Peel. Tijdens een bijeenkomst in Stiphout droeg Paul van Sambeeck afgelopen donderdag de voorzittershamer over aan Hubert Vos uit Meijel.

Van Sambeeck uit Stiphout kondigde bij de vergadering van het dagelijks bestuur van de Fiets4Daagse-werkgroepen uit Deurne, Meijel en Stiphout aan dat hij na ruim 8 jaar voorzitterschap bij de stichting stopt in deze functie.

Burgemeester
Vos is geen onbekende in de regio. Van 1993 tot 2003  was hij burgemeester van onder andere Meijel en Asten, waar hij na 8 jaar op 15 januari 2021 met pensioen ging. Verder is hij voorzitter van de stichting die vorig jaar het Oud Limburgs Schuttersfeest (O.L.S.) organiseerde in Meijel.

Door de ervaring van Hubert Vos als oud-bestuurder bij de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en zijn lidmaatschap bij TWC de Velo, heeft hij ook affiniteit met fietsen en wil hij zich komende jaren als vrijwilliger nuttig maken en inzetten voor de hele Peelgemeenschap.

Onder het voorzitterschap van Vos zal de 47ste Fiets4Daagse De Peel volgend jaar van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli plaatsvinden.

Foto: Stichting Fiets4Daagse De Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen