17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneSuccesvolle auditie Colorful Movement; Deurnese dansers door bij Holland’s got Talent

Succesvolle auditie Colorful Movement; Deurnese dansers door bij Holland’s got Talent

De dansers van Colorful Movement uit Deurne zijn door naar de volgende ronde na hun auditie bij Holland’s got Talent. Hun optreden was vrijdagavond te zien in de tv-show op RTL 4, waarna ook de rest van Nederland wist dat de dansgroep mee mag doen aan de wedstrijd.

Zelf wisten ze al hoe het zou aflopen en daarom hadden ze zich met ruim 150 vrienden, familieleden en andere fans verzameld om bij de Reizende Man samen te kijken naar de auditie op tv.

Confetti
Even voor 20.00 uur kwam Colorful Movement met hun coach Enya Kwerreveld naar voren in de zaal om de mensen welkom te heten. Onder begeleiding van het afschieten van een paar confettikanonnetjes, werd ook Enya bedankt door haar dansers met een bloemetje.

Dat was meteen het teken om de aflevering van Holland’s got Talent te gaan bekijken op tv. Samen met de andere aanwezigen die nog niet wisten hoe het zou aflopen, werd door de leden van de dansgroep toch met spanning gekeken. Bij elke glimp van henzelf op het beeldscherm klonk al een klein gilletje.

Vier keer ‘ja’
Nog groter was de opwinding toen uiteindelijk het optreden van Colorful Movement aan de beurt was. Na een strakke performance was het oordeel van de jury unaniem: vier keer een ‘ja’. Dat betekent dat de Deurnese dansers in de race zijn om winnaar te worden van Holland’s got Talent 2023. “Gaaf, want de stijl is niet makkelijk om deze stijl synchroon te dansen”, was het commentaar van de jury na het optreden.

Tekst gaat verder onder de video.

Over hoe hun avontuur verder gaat verlopen, mogen de dansers nog niets loslaten. Bij deelname aan dit soort talentenshows hebben de deelnemers een contract moeten ondertekenen dat hen verbiedt om iets over de afloop eerder naar buiten te brengen, dan in de tv-uitzendingen te zien is.

De dansers konden na deze avond in elk geval opgelucht eindelijk aan iedereen vertellen dat ze auditie zonder kleerscheuren hebben doorlopen. Een mooie beloning voor de vele uren aan training, waar de leden van Colorful Movement al vanaf de coronatijd mee bezig zijn geweest.

Lees ook: Deurnese Enya Kwerreveld wilde eigenlijk niet lesgeven, maar is nu toch succesvol danscoach

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen