12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneOud-medewerker DMG Noud Ketelaars overleden

Oud-medewerker DMG Noud Ketelaars overleden

Bij DMG bereikte ons deze week het verdrietige nieuws dat onze oud-medewerker Noud Ketelaars is overleden. Noud heeft in het verleden veel voor DMG betekent op technisch gebied. Hij is 77 jaar geworden. Er werd zaterdagochtend afscheid van hem genomen in de St. Jozefkerk in Deurne.

“Wij wensen de vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden van Noud heel veel sterkte toe”, zegt voorzitter Iwan Gijsbers van DMG. “Noud heeft vooral in de tijd dat we met onze redactie en radiostudio verhuisden van het oude LTS-gebouw naar het cultuurcentrum heel veel werk verricht samen met de anderen van de techniekafdeling. Hij was voor DMG een gewaardeerde vrijwilliger die naast het vele soldeerwerk ook altijd klaarstond om ons op een andere manier te helpen.”

Als oud-docent elektrotechniek wist Noud DMG heel goed te helpen met het aanleggen van stroom, verlichting en verschillende bekabeling in de DMG-ruimten in het CCD. Ook ging hij jarenlang elke zondagochtend naar de radiostudio om er voor te zorgen dat de kerkdienst werd doorgestuurd en te horen was op DMG Radio.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen